Nederlands English

Over Avond van de Chemie 2017

Avond van de Chemie 2017

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de Avond van de Chemie keert KNCV-erelid Ben Feringa terug op het podium. Hij praat u bij over de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Ook Kitty Nijmeijer (hoogleraar membraantechnologie TU Eindhoven) en Marcel Wubbolts (CTO van Corbion en TEDx spreker) zullen hun opwachting maken.

Vervolgens zal Ionica Smeets (voormalige wiskundemeisje en inmiddels hoogleraar wetenschapscommunicatie aan de Universiteit van Leiden) u op een andere manier naar de wereld om u heen laten kijken.

Tenslotte wordt jong chemietalent gedurende de avond in de spotlights gezet tijdens het KNCV Prijzengala. De Golden Master Award en de Gouden Spatel worden uitgereikt aan studenten voor de beste wo- en hbo-scripties in het chemische werkveld. De avond wordt afgesloten met een feestelijke borrel.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is geopend. Bestel kaarten via deze link

Naar de Avond van de Chemie, maar geen KNCV-lid? Plaats je hier op de gastenlijst voor eventuele vrije plaatsen.

Kortom
Een bijzondere avond met inspirerende verhalen, spannende prijsuitreikingen, maar vooral ook een avond om met oude bekenden bij te praten en nieuwe leden te ontmoeten.

Prijzen

(prijzen zijn excl. service fee van € 1,00)

Bestel hier je kaarten!

Via bovenstaande link komt u op de site van Flint, waar u zelf uw stoelen kunt uitkiezen. Hiervoor dient u wel een account op de Flint-site aan te maken. Indien dit problemen oplevert, neem dan gerust contact met ons op (070-337 87 96).

Deel met anderen