Nederlands English

Over Webinar: Chemie in de energietransitie

Webinar: Chemie in de energietransitie

De energietransitie is een belangrijk onderdeel van het klimaatbeleid. Zo worden op grote schaal fossiele brandstoffen vervangen door duurzame alternatieven. Maar het gaat om meer dan het terugdringen van broeikasgassen, ook energiedragers en de grondstoffen voor de (chemische) industrie kunnen een stuk duurzamer. Dit vereist dan ook een multidisciplinaire aanpak. Welke rol hier voor de chemie is weggelegd, daar gaat Thaddeus Anim-Somuah tijdens C2W live op in.

Deze drie vragen worden in ieder geval beantwoord in het webinar:

  1. Waarom is chemie zo belangrijk voor de energietransitie?
  2. Welke chemische uitdagingen brengen transitie-ontwikkelingen met zich mee?
  3. Wat heeft de chemie nodig voor een succesvolle transitie?

Thaddeus Anim-SomuahThaddeus Anim-Somuah is werkzaam bij Croda (specialty chemicals) als Engineering Manager Projects. Op 16 februari zoomt hij in op 'Chemie in de energietransitie' en zal hij bovenstaande vragen beantwoorden. Aan het eind van zijn presentatie kun je zelf ook vragen stellen. Als KNCV-lid kun je deelnemen via Zoom. Als je geen lid bent van de KNCV, kun je enkel de livestream via de site volgen.

Mis het niet! Check de website.

Prijzen

Deelname is gratis. Je kunt je plek reserveren via Zoom.
Let op: aanmelden via Zoom is alleen mogelijk voor KNCV-leden. Ben je nog geen lid? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je meteen aan als KNCV-lid.

Aanmelden via Zoom!

Je kunt vanaf 15.50 uur het webinar ook kijken via de livestream.